Kerajaan, Pakpak Bharat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kerajaan

Peta lokasi Kacamatan Kerajaan
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Pakpak Bharat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Kerajaan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pakpak Bharat, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Pakpak Bharat Citakan:Kerajaan, Pakpak Bharat


Nuvola filesystems folder home.png