Kersana, Brebes

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Kersana

Peta lokasi Kacamatan Kersana
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Brebes
Camat -
Lega 25,23 km²[1]
Jumlah pangeusi 58.890[2]
 - Kapadetan 2.334 jiwa/km²
Kalurahan/désa 13[3]

Kersana nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[4]

 
Kabupatén Brebes, Jawa Tengah
Lambang Daerah Kabupaten Brebes

Kacamatan: Banjarharjo | Bantarkawung | Brebes | Bulakamba | Bumiayu | Jatibarang | Kersana | Ketanggungan | Larangan | Losari | Paguyangan | Salem | Sirampog | Songgom | Tanjung | Tonjong | Wanasari



Nuvola filesystems folder home.png
  1. BPS Kabupaten Brebes (2016). Statistik Daerah Kecamatan Kersana 2016.[1]
  2. BPS Kabupaten Brebes (2016). Statistik Daerah Kecamatan Kersana 2016.[2]
  3. BPS Kabupaten Brebes (2016). Statistik Daerah Kecamatan Kersana 2016.[3]
  4. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)