Kersana, Brebes

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kersana
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBrebes
Lega25,23 Kilométer pasagi
Pangeusi59.154 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan2.334 jiwa/km²
Kode Kemendagri33.29.11
Désa/kalurahan13[2]

Kersana nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[3]

  1. BPS Kabupaten Brebes (2016). Statistik Daerah Kecamatan Kersana 2016.[1]
  2. BPS Kabupaten Brebes (2016). Statistik Daerah Kecamatan Kersana 2016.[2]
  3. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)