Kertanegara, Kertanegara, Purbalingga

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kertanegara
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Purbalingga
Kacamatan Kertanegara

Kertanegara nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Kertanegara, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]



Gnome-home.svg
  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)