Kinanti

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Pupuh Kinanti mangrupakeun tembang pupuh nu ngagambarkeun nu keur kesel nungguan, deudeupeun, atawa kanyaah.

budak leutik bisa ngapung[édit | édit sumber]

Budak leutik bisa ngapung
Babaku ngapungna peuting
Ngalayang kakalayangan
Néangan nu amis-amis
Sarupaning bungbuahan
Naon baé nu kapanggih
Ari beurang ngagarantung
Pinuh dina dahan kai
Disarada patémbalan
Nu kitu naon ngaranna

Sumber rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]