Klahang, Sokaraja, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Klahang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanSokaraja
COLLECTIE TROPENMUSEUM Boogbrug van Waterstaat over de Brem-rivier op de weg van Soekaradja naar Poerbolinggo bij de dessa Klahang Midden-Java TMnr 60004527.jpg

Klahang nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Sokaraja, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg