Klinting, Somagedé, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Klinting
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanSomagedé

Klinting nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Somagedé, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg