Kliwon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kliwon nyaéta salah sahiji ngaran poé dina pasaran. Ngaran-ngaran poé séjénna nyaéta pahing, pon, wage jeung legi.


Nuvola apps clock.png