Kluet Tengah, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kluet Tengah

Peta lokasi Kacamatan Kluet Tengah
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Selatan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Kluet Tengah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Aceh Selatan Citakan:Kluet Tengah, Aceh Selatan


Nuvola filesystems folder home.png