Kode nagara domain undak luhur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Pikeun daptar lengkep kode nagara domain undak luhur, tempo Daptar kode nagara domain undak luhur.

Kode nagara domain undak luhur (basa Inggris: ccTLD) téh Domain undak luhur internét anu umumna dipaké sarta disadiakeun husus pikeun hiji nagara, daérah kakawasaan, atawa hiji téritorial husus.