Kolang, Tapanuli Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kolang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.01.06
Désa/kalurahan-

Kolang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tapanuli Tengah Citakan:Kolang, Tapanuli Tengah