Komunitas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Komunitas nyaéta grup sosial sababaraha organisme nu babagi lingkungan, umumna boga suku jeung habitat nu sarua. Dina masarakat manusa, individu nu jarakna bisa boga niat, kapercayaan, sumber daya, karesep, kaperluan, resiko , indulgence sarta sajumlah kaayaan sarupa séjénna. Community asalna tina communitas Latin hartina " sameness ", mangka bisa jadi asalna tina communis , nu hartina "sarua , masarakat, nu dipaké babarengan ku kabéh atawa loba.

Sumber[édit | édit sumber]

Nulis.jpg