Kota Bambu Utara, Palmérah, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Kota Bambu Utara
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Kacamatan Palmérah

Kota Bambu Utara nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Palmérah, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg