Kota Bambu Utara, Palmérah, Jakarta Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Kota Bambu Utara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Barat
KacamatanPalmérah

Kota Bambu Utara nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Palmérah, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg