Kota Baru, Jambi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kota Baru

Peta lokasi Kacamatan Kota Baru
Propinsi Jambi
Kota Jambi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Kota Baru nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jambi, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kota Jambi Citakan:Kota Baru, Jambi


Nuvola filesystems folder home.png