Kota Jantho, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kota Jantho

Peta lokasi Kacamatan Kota Jantho
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Besar
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Kota Jantho nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Aceh Besar Citakan:Kota Jantho, Aceh Besar


Nuvola filesystems folder home.png