Kota Kisaran Barat, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kota Kisaran Barat

Peta lokasi Kacamatan Kota Kisaran Barat
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Asahan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Kota Kisaran Barat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kota Kisaran Barat, Asahan


Nuvola filesystems folder home.png