Kota Kisaran Timur, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kota Kisaran Timur

Peta lokasi Kacamatan Kota Kisaran Timur
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Asahan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Kota Kisaran Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kota Kisaran Timur, Asahan


Nuvola filesystems folder home.png