Kota Pari, Pantai Cermin, Serdang Bedagai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kota Pari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanPantai Cermin

Kota Pari nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pantai Cermin, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pantai Cermin, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg