Kotapinang, Labuhanbatu Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kotapinang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kidul
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.22.01
Désa/kalurahan-

Kotapinang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Labuhanbatu Kidul, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Labuhanbatu Kidul Citakan:Kotapinang, Labuhanbatu Kidul