Kotayasa, Sumbang, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kotayasa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanSumbang

Kotayasa nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Sumbang, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg