Koto Mebai, Air Hangat Barat, Kerinci

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Koto Mebai
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténKerinci
KacamatanAir Hangat Barat

Koto Mebai nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Air Hangat Barat, Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Air Hangat Barat, Kerinci


Gnome-home.svg