Koto Mebai, Air Hangat Barat, Kerinci

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Koto Mebai
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jambi
Kabupatén Kerinci
Kacamatan Air Hangat Barat

Koto Mebai nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Air Hangat Barat, Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Air Hangat Barat, Kerinci


Gnome-home.svg