Kréyo, Wonotunggal, Batang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Kréyo
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Batang
Kacamatan Wonotunggal

Kréyo nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Wonotunggal, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg