Krueng Barona Jaya, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Krueng Barona Jaya

Peta lokasi Kacamatan Krueng Barona Jaya
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Besar
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Krueng Barona Jaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Aceh Besar Citakan:Krueng Barona Jaya, Aceh Besar


Nuvola filesystems folder home.png