Krukut, Taman Sari, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Krukut
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Kacamatan Taman Sari

Krukut nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Taman Sari, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg