Kuala, Langkat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kuala
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.05.03
Désa/kalurahan-

Kuala nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Langkat Citakan:Kuala, Langkat