Kuala Indah, Kuala Betara, Tanjung Jabung Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kuala Indah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Barat
KacamatanKuala Betara

Kuala Indah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kuala Betara, Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Kuala Betara, Tanjung Jabung Barat