Kualuh Hulu, Labuhanbatu Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kualuh Hulu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kalér
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.23.01
Désa/kalurahan-

Kualuh Hulu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Labuhanbatu Kalér, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Labuhanbatu Kalér Citakan:Kualuh Hulu, Labuhanbatu Kalér