Kuningan Timur, Setia Budi, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Kuningan Timur
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Kacamatan Setia Budi

Kuningan Timur nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Setia Budi, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg