Kurów

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Lambang Kurów
Lokasi Kurów di Polandia.

Kurów mangrupa hiji désa di kidul-wétaneun Polandia, di antara Puławy jeung Lublin, di sisi walungan Kurówka. Désa ieu puseurna hiji gmina (kalurahan) di Propinsi Lublin (Basa Polandia: województwo lubelskie). Pangeusina aya 2.811 urang (2005).

Jéndral Wojciech Jaruzelski lahir di Kurów.


Nulis.jpg