Kutambaru, Langkat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kutambaru
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.05.22
Désa/kalurahan-

Kutambaru nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Langkat Citakan:Kutambaru, Langkat