Kutosari, Gringsing, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kutosari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanGringsing

Kutosari nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Gringsing, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg