Kyai

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kiai atawa kyai (sakapeung robah sok disebut ‘kai’ atawa ‘ki’) nyaéta sesebutan pikeun jalma nu alim atawa guru agama[1]

Tingali Ogé[édit | sunting sumber]

Referénsi[édit | sunting sumber]

  1. Satjadibraa.2005.Kamus Basa Sunda.ISBN 978-3631-44-9. Bandung:Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg