Kyai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kiai atawa kyai (sakapeung robah sok disebut ‘kai’ atawa ‘ki’) nyaéta sesebutan pikeun jalma nu alim atawa guru agama[1]

Tingali Ogé[édit | édit sumber]

Referénsi[édit | édit sumber]

  1. Satjadibraa.2005.Kamus Basa Sunda.ISBN 978-3631-44-9. Bandung:Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg