Kyle Chandler

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kyle Chandler
Chandler, 2009
GumelarKyle Martin Chandler
17 Séptémber 1965 (1965-09-17) (yuswa 55)
Buffalo, New York, A.S.
PadumukanDripping Springs, Texas, A.S.
AtikanGeorge Walton Academy
PagawéanAktor
Taun aktip1988-ayeuna
PasanganKathryn Chandler (m. 1995)
Anak2

Kyle Martin Chandler (gumelar 17 Séptémber 1965; umur 55 taun) nyaéta aktor film sareng televisi asal ti Amérika Serikat. Anjeunna janten langkung saatos maénkeun peran dina séri televisi Early Edition jeung Friday Night Lights.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg