Lémbér

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lémbér, basa Indonésia: jamur kuping, nyaéta sebutan populér pikeun tilu spésiés supa nu wangunna jiga ceuli manusa: