Lengkong, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Léngkong, Bandung)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Lengkong

Peta lokasi Kacamatan Lengkong
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Camat -
Lega 5,9 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Lengkong nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png