Lénténg Agung, Jagakarsa, Jakarta Kidul

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Lénténg Agung
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Kidul
Kacamatan Jagakarsa

Lénténg Agung nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Jagakarsa, Kota Jakarta Kidul, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg