Labuhan Haji Barat, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Labuhan Haji Barat

Peta lokasi Kacamatan Labuhan Haji Barat
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Selatan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Labuhan Haji Barat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Aceh Selatan Citakan:Labuhan Haji Barat, Aceh Selatan


Nuvola filesystems folder home.png