Labuhan Haji Timur, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Labuhan Haji Timur

Peta lokasi Kacamatan Labuhan Haji Timur
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Selatan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Labuhan Haji Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Aceh Selatan Citakan:Labuhan Haji Timur, Aceh Selatan


Nuvola filesystems folder home.png