Lagoa, Koja, Jakarta Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Lagoa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Utara
KacamatanKoja

Lagoa nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Koja, Kota Jakarta Utara, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg