Lahomi, Nias Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Lahomi

Peta lokasi Kacamatan Lahomi
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Nias Kulon
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Lahomi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nias Kulon, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Nias Kulon Citakan:Lahomi, Nias Kulon


Nuvola filesystems folder home.png