Lahusa, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Lahusa

Peta lokasi Kacamatan Lahusa
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Nias Kidul
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Lahusa nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Nias Kidul Citakan:Lahusa, Nias Kidul


Nuvola filesystems folder home.png