Laksa (disambiguasi)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Laksa bisa nujul kana babaraha maksud di handap:

  • Laksa: ngaran kadaharan anu dijieun tina emih nu disamaraan
  • Ngalaksa: upacara adat di masarakat Sunda
  • Laksa: rébu; salaksa hartina sarébu