Langgongsari, Cilongok, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Langgongsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanCilongok

Langgongsari nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Cilongok, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg