Lebahan kulon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Lebahan kulon ditandaan ku warna konéng

Lebahan kulon nyaéta satengah bagian Marcapada anu ngampar di lebah kulon méridian utama atawa longitud 0 (ti GMT ka arah kulon). Sacara géopulitik, lebahan barat ogé nyaéta istilah pikeun Amérika jeung sakabéh kapuloan tur lautanna.


Gnome-globe.svg