Lee Donghae

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lee Donghae (Hangul: 이동해; Hanja: 李東海) (lahir 15 Oktober 1986; umur 29 taun), anu tuluy dipikawanoh salaku Donghae (Hangul: 동해), nyaéta séorang penyanyi, penari, rapper, penulis lagu, modél dan aktor dari Korea Selatan.[1] anjeunna dipikawanoh salaku salah sahiji anggota ti  Super Junior sareng sub-grupna: Super Junior M jeung Donghae&Eunhyuk. [1]

Donghae putra ka dua, anjeunna gaduh raka pameget anu namina Lee Donghwa.[1] 

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c bio lee dong hae, diakses tanggal 26 desember 2015.