Lemahabang, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Lemah Abang, Karawang)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Lemahabang

Peta lokasi Kacamatan Lemahabang
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Karawang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Lemahabang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Karawang, Jawa Barat

Reynan-Karawang-emblem.jpg

Kacamatan: Banyusari | Batujaya | Ciampél | Cibuaya | Cikampék | Cilamaya Kulon | Cilamaya Wétan | Cilebar | Jatisari | Jayakerta | Karawang Barat | Karawang Timur | Klari | Kotabaru | Kutawaluya | Lemahabang | Majalaya | Pakisjaya | Pangkalan | Pedes | Purwasari | Rawamerta | Rengasdengklok | Talagasari | Tegalwaru | Telukjambé Barat | Telukjambé Timur | Tempuran | Tirtajaya | Tirtamulya



Nuvola filesystems folder home.png