Lembah Sorik Marapi, Mandailing Natal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Lembah Sorik Marapi

Peta lokasi Kacamatan Lembah Sorik Marapi
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Mandailing Natal
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Lembah Sorik Marapi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Mandailing Natal Citakan:Lembah Sorik Marapi, Mandailing Natal


Nuvola filesystems folder home.png