Liang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Liang atawa lobang nyaéta mangrupa legok ka jero hiji widang, conto na liang irung, liang sumur jeung liang bujal