Bujal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bujal atawa "'udel'" nyaéta salah sahiji tanda liang nutup luhureun beuteung anu ayana ku sabab diteukteukna bali sabada orok dibabbarkeun, kabéh mamalia ngabogaan bujal/udel tapi kana sato bujal na teu pati kaciri kayaning mangrupa garis hungkul.

Citakan:Anatomi jelma


Gray188.png