Bujal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Bujal atawa "'udel'" nya éta salah sahiji tanda liang nutup luhureun beuteung anu ayana ku sabab diteukteukna bali sabada orok dibabbarkeun, kabeh mamalia ngabogaan bujal/udel tapi kana sato bujal na teu pati kaciri kayaning mangrupa garis hungkul.

Citakan:Anatomi jelma


Gray188.png