Lima Puluh, Batu Bara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lima Puluh
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténBatu Bara
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.19.04
Désa/kalurahan-

Lima Puluh nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Batu Bara Citakan:Lima Puluh, Batu Bara