Limbur Lubuk Mengkuang, Bungo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Limbur Lubuk Mengkuang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBungo
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.08.07
Désa/kalurahan-

Limbur Lubuk Mengkuang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bungo, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Bungo Citakan:Limbur Lubuk Mengkuang, Bungo